Over Fawaka Tour

Je kent het wel, je komt terug uit Suriname en je krijgt al snel heimwee. Om de heimwee enigszins weg te nemen ga je surfen op het internet naar foto’s, verhalen en filmpjes. Of als je Suriname wilt gaan bezoeken voor de eerste keer en je bent op zoek naar achtergrond informatie over Suriname. Of je hebt een bepaalde band met Suriname en je houdt ervan om filmpjes te kijken van haar natuur, cultuur, enzovoort. Op allerlei verschillende sites vindt je het één en ander, maar het is op de één of andere manier niet compleet en geeft geen voldoening. Waarom is er niet één site waar je alles op kan vinden?

Na een bezoek aan Suriname in 2009 is ons hetzelfde overkomen en is het idee voor Fawaka Tour geboren. In juni 2013 hebben wij onze ideeën uitgewerkt en nog geen twee maanden later was de website van Fawaka Tour een feit.

Fawaka Tour is dé website voor iedereen die Suriname wilt leren kennen, herinneringen wilt ophalen, en/of simpelweg filmpjes van en over Suriname online wilt bekijken.
Het doel van Fawaka Tour is om met slechts één muisklik verwijderd te zijn van Suriname en het Sranang gevoel bij u thuis of waar dan ook te brengen. Geen gedoe met surfen op allerlei sites en niet meer weten waar je ook alweer dat ene filmpje had gezien. Er is nu eindelijk één website waar u terecht kunt voor al uw filmpjes over Suriname.

De website van Fawaka Tour is zo ingedeeld dat je een tour kunt maken door Suriname door de verschillende Surinaamse districten te bezoeken. Met slechts één muisklik toert u van het ene district naar het andere en kunt u een diverse verzameling van filmopnamen zien uit het district waar u voor gekozen heeft. Fawaka Tour wordt regelmatig aangevuld met nieuw filmmateriaal welke door verschillende bronnen aan ons worden verschaft. Bij elk bezoek zal u Suriname in uw huiskamer of waar dan ook binnenhalen en u het Sranang gevoel geven.

Na elke toer zal uw vraag Fawaka Suriname? beantwoord zijn en zegt u uit volle borst met het Sranang gevoel Boeng!

Fawaka Tour… beleef Suriname!

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress